Skip to content

STYR DIN TILLVERKNING

Ta kontroll över hela din produktion i ett system!

Intresserad av att veta mer? Kontakta oss:

Petri-RB-StatusAvaliable-min

Petri Söderlund, RamBase - Sweden

e-post

Det krävs ett team för att tillverka en produkt. Och med det behöver du rätt verktyg för att leda din arbetsstyrka. Att välja rätt affärssystem kan verka som en skrämmande process, du vill ju inte sitta fast med ett system som behöver bytas ut om fem år. Att ha rätt teknologi för att stödja ditt företag är mer avgörande nu än någonsin om du vill behålla din konkurrensfördel.

 

6 typiska brister i ett Affärssystem:

Saknad funktionalitet Saknad funktionalitet kan skapa onödig stress för dig, vilket hindrar ditt teams förmåga att arbeta effektivt.
Höga underhållskostnader On-premise affärssystem kräver mer underhåll och support, vilket leder till högre kostnader. Dessutom måste du betala för uppgraderingar för att vara på den senaste versionen.
Säkerhet Visste du att tillverkningsindustrin är den mest riktade branschen för hackare? Om du kör en äldre version av ett affärssystem kan du ha sårbarheter som utsätter din data för säkerhetsintrång och stöld.
Svårt att integrera med andra system Nya affärssystem har en plattform som är förbered för integrationer med andra system eller annan kommunikation. Med föråldrade system kan det krävas att intergrationer får byggas om vid varje uppgradering eller att det inte ens går att integreras med andra system.
Brist på flexibilitet Stora idéer behöver utrymme att växa, och ditt affärssystem bör stödja dem. Ett företag kan inte hållas tillbaka av sin mjukvaras brist på flexibilitet att anpassa sig till förändringar när man förnyar nya produkter eller förbättrar sina egna interna processer.
Kaos i produktionen Du vill öppna ytterligare en fabrik, men ditt affärssystem kan inte stödja flera produktstrukturer över hela din monteringslinje? Oavsett om det är lokala marknader eller internationella, bör din programvara stödja ditt team att enkelt planera och allokera resurser för att snabbt och exakt komma ut på marknaden.

RamBase är affärssytemet ni inte kan växa ifrån.

manufacturing-automation Framtidssäkrad Digital platform Ni behöver aldrig uppgradera igen! RamBase Cloud ERP utvecklas fortlöpande och uppgraderingar sker automatiskt i bakgrunden. Vi tar inte heller betalt för de nyutvecklade förbättringarna, detta ingår i licenspriset.
beta-testing Det är skalbart och låter dig växa RamBase är skalbart och kan växa i takt med att din verksamhet utvecklas. Vi har en prismodell som baserar sig på en abonnemangsmodell. Både när det gäller moduler och antal användare som du kan slå på och av efter behov.
production-bom-handling ETT SYSTEM Hantera allt från ditt front- och backoffice till dina dagliga operativa behov i ett system.
system-dashboard Rapporter och dashboards Förvandla insikter till handling, hantera din verksamhet och dina resurser i realtid med våra rapporter och dashboards.
sales-rocket-1000x1000px-min-1 Få kontroll Alla från produktion till företagsledningen kan se status för lagernivåer, produktionsscheman och leveranstider i realtid, vilket gör det möjligt för dem att snabbt fatta välgrundade beslut.
security-role-based Säkerhet Låt inte din data sitta obevakad. Vi uppdaterar och underhåller regelbundet vår programvara så att du kan vara säker på att du är skyddad från säkerhetshot och att din data är säker.

Allt-i-ett-lösningen för en modern företagsledning

VI ÄR SPECIALISTER PÅ AFFÄRSSYSTEM FÖR DIN INDUSTRI

 

DET BEKVÄMA OCH SÄKRA SÄTTET ATT HANTERA AFFÄRER

Oavsett om du arbetar på kontor eller på golvet, är RamBase Cloud ERP en agil, skalbar och säker lösning som skakar om affärssystem marknaden till en bråkdel av kostnaden jämfört med traditionella lösningar.

LÄS OM VÅRT SYSTEM
RB-ERP-Device-min-1

Vad tycker våra kunder som tagit steget att byta till RamBase

MODERNT OCH INTEGRATIONSVÄNLIGT AFFÄRSSYSTEM

Vi såg ett behov av att förändra vårt affärssystem på grund av bristande datakvalitet och bristande flexibilitet med det gamla systemet som vi har.

Aarbakke

AFFÄRSSYSTEMET DU INTE VÄXER UT

"Den snabba expansionen av vårt företag krävde ett affärssystem som kunde förbättra vår kontroll och effektivitet.

Mads Bårdsen, General Manager, Ydra

Tillsammans kan vi ta ditt företag till nästa nivå

Intresserad av att veta mer? Kontakta oss:

Petri-RB-StatusAvaliable-min

Petri Söderlund, RamBase - Sweden

e-post