Karriere

Et innblikk i hvordan det er å jobbe hos RamBase Cloud ERP. 

Global satsning:

Vi tenker større!

Blant fjell og fjorder langt vest i landet vårt finner du RamBase. Vår organisasjon er preget av gründerånden og kapittelet som startet i 1971, og plantet i våre historiske røtter tar vi nå vårt fantastiske ERP-system til et internasjonalt marked. Read More

Våre stemmer

Lurer du pâ hvilke mennesker som er en del av RamBase? Vi har spilt inn podcaster med et knippe av våre ansatte! De forteller deg om sin arbeidshverdag, fritid og hvilke egenskaper de setter pris på ved en kollega.

 • Tove Lise: Developer

  Tove Lise er utvikler i RamBase. Hun er opptatt av å løse problemer raskt; når hun koder ser hun resultatene fra arbeidet allerede dagen etter. Dette er en av trivselsfaktorene i hennes arbeids hverdag.

 • Hans-Morten: Business Analyst

  Hans-Morten deler åpenhjertig om sin arbeidshverdag, fritidsaktiviteter og egenskaper han verdsetter i en god kollega. Han bor i Bergen, noe som innebærer en tre timers kjøretur til vårt hovedkontor!

 • Jens: Developer

  Jens er utvikler i RamBase. Det innebærer at han jobber mye både selvstendig og i team. Vi har et stort og kompetansetungt utvikler-miljø hvor teamarbeid og kultur er viktig for å lykkes med teknologien.

 • Modgunn: Support Consultant

  Kundene som kommer i kontakt med Modgunn på support er alltid i trygge hender. Modgunn er en veteran her i RamBase, og i podcasten forteller hun om hvorfor hun har trivdes i RamBase i så mange år.

Sommervikarer hos RamBase

Studenter innenfor Informatikk, Logistikk og Supply Chain Management og Digital Forretningsutvikling har fått arbeide med reelle problemstilling, hvorav resultatet tas i bruk når prosjektene er ferdige. Read More
Trainee-program:

Det året læringskurven var så bratt

"Man skal ikke kimse av høyere utdanning. Det forbereder folk til å jobbe strukturert og kunnskapsbasert. Man skal heller ikke kimse av praktisk erfaring. (...) Å få til begge deler fra samme person er en utfordring. Derfor etablerte vi et trainee-program."
Torvald F. Gundersen Professional Sevices Manager, RamBase
Read More

Ledige stillinger

Vi har alltid ledig plass til flinke folk. Se hvilke ledige stillinger vi har ute nå, eller hvem du kan kontakte for å starte en rekrutteringsprosess hos RamBase.

Finn ut mer på Hatteland.com

er_du_rambase-800x506